Online Kullanıcı 610
  • ANA SAYFA
  • SOHBETE KATIL
  • MESAJ KUTUSU
  • YARDIM
  • DESTEK
  • SÜRE SATIN AL
  • Süreniz
    00:00
    MİSAFİR
    giriş yap
    Hoşgeldiniz
    Online Modeller
    Üye Olun
    Giriş Yapın
    Şifremi Unuttum!
    Yardım
    Destek
    Satış Ortaklığı
    Gizlilik Politikası
    Üyelik Sözleşmesi
     
    Gizlilik ve Çerez Politikası
    1. Çerez Politikası:
      Derya.com olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

      Çoğu web sitesinde olduğu gibi, Derya.com (“Site”) ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, site içinde analitik faaliyetler gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını takip etmek amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

      İşbu Çerez Politakası Derya.com Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasıdır.

      Derya.com, bu Çerez Politikası’nı (“Politika”) Site’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve kullanıcıların bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır. Derya.com tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi için Derya.com Gizlilik Politikası’nı incelemenizi tavsiye ederiz.
    2. Çerez (“Cookie”) Nedir?
      Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.

      Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Çerezler konusunda daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.
    3. Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?
      Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları açısında kategorize edilebilir: Çerezi yerleştiren tarafa göre, Platform çerezleri ve üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Platform çerezleri, Derya.com tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Derya.com ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir.
      Aktif olduğu süreye göre, oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Platform’u terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler ise kullanım alanına bağlı olarak çeşitli sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalabilmektedir.
      Kullanım amaçlarına göre, Platform’da teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezleri ve analitik çerezler kullanılmaktadır.
    4. Neden Çerezler Kullanılmaktadır?
      Platform’da, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır: Platform’un çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, Oturum açan üyelerin Platform’da farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması. Platform’u analiz etmek ve Platform’un performansını arttırmak. Örneğin, Platform’un üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Platform’u ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
      Platform’un işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Platform üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Platform’u ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve kişileri üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.
    5. Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?
      Derya.com, kullanıcıların kendilerine ait kişisel veriler üzerindeki tercihlerini kullanabilmelerini son derece önemsemektedir. Bununla birlikte, Site’nin çalışması için zorunlu olan bazı Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı Çerezlerin kapatılması halinde Site’nin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatma isteriz.

      Platform’da kullanılan Çerezlere dair tercihlerin ne şekilde yönetebileceğine dair bilgiler aşağıdaki gibidir:

      Ziyaretçiler, Platform’u görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre dışı bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/ adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Platform’a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
      Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.
    6. Hangi Haklara Sahipsiniz?
      6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, Derya.com’a başvurarak, kendileriyle ilgili, Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
      Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
      Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
      Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
      Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir

      Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Derya.com tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Derya.com, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.
    7. Rıza ve Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler
      Derya.com, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, Platform’da yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

      Derya.com, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.
    
      Bazı Online Kameralı Model Üyelerimiz Hepsini Göster  
  • Ana Sayfa
  • Hakkımızda
  • Süre Satın Al
  • Yardım
  • Destek
  • Chat
  • Sohbet
  • Kameralı Sohbet
  • Görüntülü Sohbet
  • Ortaklık Sistemi
  • Gizlilik Politikası
  • Gizlilik ve Çerez Politikası
  • Hükümler & Koşullar
  • Kullanım Klavuzu
  • Bize Ulaşın
  • Kameralı Üye Girişi
  • Kameralı Üye Kayıt
  • Şifremi Unuttum!

  • Görüntülü sohbet sitelerinden biri olan Derya.com ve ilgili tüm alt alan adlarında faaliyet gösteren sitemiz, 5651 sayılı yasa uyarınca "YER SAĞLAYICI" olarak faaliyet yürüttüğünden, TÜM ÜYELERİMİZ sitemizde "İÇERİK SAĞLAYICI" sıfatıyla faaliyet yürütmektedirler. Bu nedenle 5651 sayılı yasa ve Türk Ceza Yasası kapsamında yaptıkları tüm eylemlerden üyelerimiz kendileri sorumludur. Canlı sohbet sitelerinden biri olan Derya.com; üyelerinin sağladığı hiçbir içerikten, yazışmalarından, sesli/videolu/görüntülü görüşmelerinden ve eylemlerinden sorumlu tutulamaz.

    Derya.com en iyi Google Chrome veya Mozilla Firefox ile gezilir.
    Kullanım deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.